ETKİNLİK VE HABERLER

25.03.2024

BizBizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği 7. Olağan Genel Kurul Çağrısı

Derneğimiz 7. Olağan Genel Kurulu, 13 Nisan Cumartesi 2024 günü saat 13.30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu İstanbul adresinde gerçekleşecektir. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul aynı gündemle 27 Nisan Cumartesi 2024 günü saat, 13.30’da  Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu / İstanbul adresinde çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

30.03.2023

BizBizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği 6. Olağan Genel Kurul Çağrısı

Derneğimiz 6. Genel Kurulu, 15 Nisan Cumartesi 2023 günü saat 13.30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu İstanbul adresinde gerçekleşecektir. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul aynı gündemle 26 Nisan Çarşamba 2023 günü saat, 17.30’da  Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu / İstanbul adresinde çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

08.04.2022

BizBizze Gönüllü Mentörlerini arıyor!

Sahip olduğunuz bilgi ve deneyimi BizBizzeli girişimci adayı kadınlarla paylaşmak ister misiniz? BizBizze’nin işini kurmak ya da işini güçlendirmek isteyen kadın girişimciler için yürüttüğü mentorluk programında gönüllü mentor olabilirsiniz. 

Programımıza gönüllü mentor olarak kayıt olmanız halinde BizBizze tarafından sizinle eşleştiren girişimci / girişimci adayıyla 6 seans mentorluk görüşmesi yapmanızı bekliyoruz. Program öncesi mentörlerimize programın işleyiş süreci ve mentörlük hakkında yarım günlük online bir eğitim de verilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt formu için tıklayınız…

08.04.2022

Bizbizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği 5. Olağan Genel Kurul Çağrısı

Derneğimiz 5. Genel Kurulu,  24 Nisan Pazar günü saat 13.30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu  İstanbul adresinde gerçekleşecektir. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul aynı gündemle 14 Mayıs Cumartesi 2022 günü saat, 13.30’da  Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu / İstanbul adresinde çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

14.03.2022

Türkiye'deki Kadın Girişimcileri Güçlendirmek İçin BizBizze Destek Programı başvurulara açıldı.

BizBizze girişimcilik programı kadın girişimcilere ve girişimci adaylarına sıkı bir girişimcilik eğitimi sunarken bu eğitim koçluk ve mentorluk ile de desteklenecek.

Başvuru formunu dolduran ve ön elemeden geçerek kısa listeye kalan tüm başvuru sahipleri kişilik envanteri uygulaması ve birebir gerçekleşen yaklaşık 1 saatlik bir rehberlik görüşmesi hizmetinden faydalanabilecek. Bu görüşme sonrası 75 kadın programa kabul edilecek. Programın zamana yayılmış bir biçimde yaklaşık 4 ay sürmesi planlanıyor. Her aşaması online gerçekleşecek olan BizBizze Girişimcilik programı tamamen ücretsiz.

Başvuru formu ve program hakkında bilgi için detaylar butonuna tıklayınız

14.04.2021

Bizbizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği 4’üncü Olağan Genel Kurul Çağrısı

Derneğimiz 4. Genel Kurulu,  1 Ekim Cuma 2021 günü saat 14.00’te, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Feronya Hotel teras Restoran – Kocatepe Mahallesi, Abdülhakkamit Caddesi No: 58 Beyoğlu  / İstanbul adresinde gerçekleşecektir. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul aynı gündemle 12 Ekim Salı 2021 günü saat, 14.00’de  Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Şark Apartmanı No:1 D:5 Taksim Beyoğlu  / İstanbul adresinde çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

14.03.2021

Bizbizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği 3’üncü Olağan Genel Kurul Çağrısı

Derneğimiz 3. Genel Kurulu,  31 Mart Çarşamba 2021 günü saat 11.00’de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Feronya Hotel – Kocatepe Mahallesi, Abdülhakkamit Caddesi No: 58 Beyoğlu  / İstanbul adresinde gerçekleşecektir. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul aynı gündemle 8 Nisan Perşembe 2021 günü saat, 11.00’de  Feronya Hotel – Kocatepe Mahallesi, Abdülhakkamit Caddesi No: 58 Beyoğlu  / İstanbul adresinde çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

01.05.2020

BizBizzelilere dijital güçlendirme

BizBizze 2020 yazını yeni çalışmalarla karşılıyor. Yeni dönemde hedefimiz BizBizzeli kadınları girişimcilik dünyasının en aktif ağlarından birisine dönüştürmek, işlerini doğru ve etkili biçimde dijital platforma taşımalarına destek olmak.

Bu nedenle BizBizzeli girişimcilerin yer aldığı dijital bir platform kurmak üzere çalışmalarımıza başladık. Nasıl bir platform sorusuna yanıt aramak amacıyla BizBizze Derneği yönetim kurulu üyeleri, BizBizze gönüllüler ve girişimci kadınların yer aldığı atölye çalışmalarımız sürüyor.

27.12.2019

BizBizze’yle ticaretin kalbine yolculuk

İstanbul’da ticaretin başlangıcından beri var olan Kapalı Çarşı bölgesine BizBizze bir gezi düzenledik. 27 Kasım’da BizBizze üye ve gönüllülerinin katılımıyla üzeri dam ve kubbelerle örtülü dükkanların çevrelendiği nam-ı diğer Çarşu-yı Kebir’de muhteşem bir yolculuk yaptık.

BizBizze YK üyesi Y.Mimar Seda Bildik ve tur rehberimiz eşliğinde Çemberlitaş, Kapalı Çarşı ve Hanlar bölgesini dolaştık. 60’a yakın sokağı ve 3600’ü aşkın dükkanı bulunan tarihi alışveriş alanınındaki ilk durağımız Çemberlitaştı.

17.04.2019

BizBizze Bahar Buluşması

BizBizze, kadınları hem sosyal alanda, hem de istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla çok yönlü programlar düzenlemeye, kadın girişimcileri buluşturan etkinlikler yapmaya devam ediyor.

BizBizze Derneği’nin, Bahar Buluşması geçtiğimiz günlerde JointIdea evsahipliğinde gerçekleştirildi. Dernek bu defa BizBizze üyeleri, gönüllüleri ve program katılımcıları ile Networking buluşması yaptı. BizBizze gönüllüleri, üyeleri ve program mezunlarına özel düzenlenen buluşmaya 50 kişi katıldı.

07.02.2019

BizBizze’den İşimi Nasıl Kurarım Paneli

BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği’nin, girişimci kadınlara Kış Buluşması kapsamında ücretsiz olarak düzenlediği “İlk işimi nasıl kurarım” paneli, 7 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.

Joint Idea ev sahipliğindeki buluşmada kayıt ve networking ardından Bizbizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği Başkanı Özden Anık Tekir açılış konuşmasını yaptı.

05.12.2018

BizBizze 1 yaşında!

BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, birinci yaş gününü 5 Aralık Çarşamba akşamı Beyoğlu Roxy’de bir partiyle kutladı. Yeni yılda da kadınları hem sosyal alanda hem de istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla tamamen ücretsiz çok yönlü programlar düzenlemeye ve kadın girişimcileri buluşturan etkinlikler yapmaya devam edecek olan BizBizze, yeni planlarını ve hedeflerini bu partide açıkladı.

09.10.2018

BizBizze’den “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli

BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği’nin, girişimci kadınlara dönemin ihtiyacına uygun olarak destek vermek amacıyla düzenlediği “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli, 9 Ekim Salı günü saat 16.30’da, Joint Idea, İstanbul Kanyon AVM’de gerçekleşti.

27.06.2018

BİZBİZZE Yaz Buluşması ile Girişimci Kadınlar Güçlerine Güç Katıyor

BizBizze yaz buluşması 27 Haziran 2018’de JointIdea evsahipliğinde gerçekleşti. BizBizze Derneği; üyeleri, girişimcileri ve destekçilerinin bir araya geldiği buluşmada öncelikle 2018’de başlayan Girişimcilik Eğitimi programının çıktıları paylaşıldı.

03.04.2018

Girişimci kadınlar “Harekete Geç!” dedi

 “Harekete geç” sloganıyla düzenlediğimiz buluşmayla 2018 Girişimcilik programının Mayıs ayında başlayacağını duyurduk.

‘Bir İŞ’e yaramak istiyorum’ diyen girişimci, profesyonel ve gönüllü kadınları buluşturan BizBizze için yeni dönem 3 Nisan’da Joint Idea evsahipliğinde yapılan “Harekete Geç!” buluşmasıyla başladı.